27.1.2024 Horor v Řídeči


Takový to mohl být krásný den, kdybych zůstala v posteli a ani nevstala ????????????
Jeli jsme si potrénovat do nového prostoru, už sjezd z hlavní silnice dával tušit, že můžu být ráda a mám čtyřkolku. Do kopce jsem si vybrala samozřejmě horší cestu, ale vyjela jsem.
Kdo čtyřkolku neměl, tak se válel dole v bahně. Tři auta a lano žádné! Už ho teda mám. Naštěstí jsme silní a auto vytlačili.
Pak jsem se nechala napíchnout na keře, pošlapat od psů a s karimatkou si to šinu úvozem nahoru. Po cestě potkám střepy a říkám si, ještě abych píchla, to by mi ještě tak chybělo!
Za pár metrů mi vichr vyrval karimatku z ruky, tak jsem se proběhla po poli a chytala ji.
Vyšlapu kopec a co nevidím? Co jsem si jen myslela se splnilo a já měla prázdné zadní kolo u auta! ????
Naštěstí jediný muž zachránil situaci. Ani jsem netušila, že vozím v autě kompresor?! A Jirka ho naštěstí uměl i použít! Uf Uf ????
Kompresor byl samozřejmě uložen v kufru pod psy, mříží a všemi věcmi. Cappy nadšený ze svobody chtěl přivítat Glena vystupujícího z auta, ale netýkavka bordera to nepobrala ????????????
Uxa si dala pár štěků a ujížděli jsme do servisu. Kolo opraveno, tak jdeme na procházku? Ani to že tam pálí jak u Verdunu naštěstí žádnému psovi nevadilo. ????
Pak už jen sjet zledovatělé serpentiny, počítat do osmi, ať nezklamu a hurá koupit záchodové prkénko a lano. Jsem netušila, že je to taková věda ????????????
No nic, den ještě nekončí, ale já už paty nevytáhnu! ????????
Díky všem za pomoc a nevšední nezapomenutelné zážitky, bez kterých bych se teda klidně obešla ????????????
 


Publikováno v Novinky | Komentářů (0)



Přidat komentář


Novinky: